Irres nya blogg

Irres nya blogg

Om bloggen

Jag blir glad om du kommenterar mina inlägg. Vill du skapa klickbara länkar i min blogg måste du maila mig.
mailadressen är:

irre@allatider.com

Ha det gott/Irre

Skördetider

SvammelPosted by Irre 2009-10-06 12:10:10

Hej smiley

Så har sommaren och mer än halva hösten runnit undan. Årets Skördefest har nu nästan lämnat sina spår hos mig. Inte så att jag glömt den, men krämporna som kommer under dessa hektiska dagar har försvunnit (nästan)

Tror att de flesta som bor på Öland kände sig möra i kroppen och knoppen den första dagen EFTER Skördefesten...men det är ju så det skall vara. Man jobbar och sliter låååånga arbetspass.....det är ju liksom den sista helgen på Öland där vi alla till mans kan få hur mycket jobb vi bara vill...och lite till.

Nu har Öland lagt sig i vila...det är inte mycket folk på gatorna och biltrafiken är påsläppt igen på Storgatan. Vi slipper köer i butikerna och kommer enkelt fram överallt. Just nu är vi nog glada att besökarna lämnat vår ö...men det dröjer inte länge förrän åtminstone jag börjar sakna dem och drömma om våren igen. För då kommer de första grupperna med besökare åter till oss.

Under tiden jag väntar på våren så kan jag nu återigen återvända till cybervärlden och leka med mina hemsidor. Allt har som bekant sin tid...och hemsidan och bloggen...ja de får sin tid nu...det känns tryggt.

Bjuder på en bild av installation på torget...blev troligen årets mest fotograferade objekt...håll med om att denna skördebåt är vacker med sina utsmyckningar:

Ha det gott/Irre

  • Comments(2)//bloggen.allatider.com/#post48