Irres nya blogg

Irres nya blogg

Om bloggen

Jag blir glad om du kommenterar mina inlägg. Vill du skapa klickbara länkar i min blogg måste du maila mig.
mailadressen är:

irre@allatider.com

Ha det gott/Irre

Årets mest onödiga produkt?

SvammelPosted by Irre 2009-06-11 19:58:45

Hej smiley

I går fick vi ett brev från OKQ8 den innehöll vårt aktuella saldo och även det lilla kuponghäftet som alltid brukar vara med. Där kan man bläddra och se vad det finns för speciella medlemsförmåner... brukar alltid vara något nyttigt till bra pris.
Denna gång däremot höll jag på att sätta kaffet i vrångstrupen och jag visste inte om jag skulle tro vad mina ögon läste!!!!

Hur i jösse namn tänker man när man börjar tillverka spolarvätska med äppeldoft?? Till vilken nytta kan man undra....eller är det så att doften hänger kvar på rutan EFTER det att den torkat...så att flugor och insekter faktiskt söker sig till den rena rutan för att man skall tvingas använda ÄNNU MER äppeldoft. Nä nu får det väl baske mig vara nog...dofthysterin har nått sin gräns för länge sedan. Inte ens om denna produkt skulle vara den allra billigaste av alla så skulle jag köpa den. Jag hopps att det inte bara är jag i detta avlånga land som reagerar så som jag gör. Tycker ni som jag så bojkotta skiten och låt era vänner ta del av era åsikter...för producenterna tycks tro att vi är helt tomma i huvudet...så visa att de har fel och att vi faktiskt kan tänka själva...bilrutan blir nog ren utan en massa stinkande kemikalisk äppeldoft...sådär ja nu har jag öst ur mig skiten och tänker gå över till något positivt istället

Gåtan med trollväxten är klar....kolla vad det var och vem som verkligen gick på biologilektionerna i skolan...men medge att stammarna är mäktiga..

http://fototider.bloggagratis.se/

vi syns imorgon...eller måndag/Irre

  • Comments(8)//bloggen.allatider.com/#post46